Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jedovatost v duši

Jedovatost v duši

Dexila Básně » o Lidech

Anotace: Špatnost a lstivost člověka.(Spíše verše)

Jedovatost v duši někdo má,
má zlost a píchu, špatné úmysly.
Rád se každému posmívá,
má zášť a říká nesmysly.

Duše jeho prokletá je záští,
pomluvy mu každý baští.
Chce se jenom mstít a rvát,
vůbec nikoho nemá rád.

Říka si, že je to člověk,
ale je to jenom maškaráda.
Je to jako starý pravěk,
každého jen mučí a okrádá.

Je jako hadí jed,
co uřtkne tě a ty otrávíš se hned.
Publikoval(a): Dexila, 4.4.2014
Přečteno (88x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti