Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zloba v odpušténí

Zloba v odpušténí

Malce Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Láska nehnévaná není milovaná

V samotě žít není snadné,
chybí v něm kousek radosti,
když láska do života vpadne,
pak přijdou starosti.

Když skončil život plný touhy,
a srdce na dva kusy zlomené,
zlomenina co nešla spojit šrouby,
a myšlenky byli zhrzené.

Láskou mojí byla jsi tak jistá,
tvé srdce bylo jak z kamene,
láska ode mne tak čistá ,
čistá jak voda z pramene.

Kolik let tím přišlo k zmaru,
pohrdla jsi láskou vlídnou,
a necenila ani mou snahu,
nahradila ji láskou jinou.

Jeden ztrácel lásku,
druhý hledal odpuštění,
prohráváli tím životní sázku,
sázka lásky slibů porušení.

Dnes jiný život mi kvete,
zlobu svou rádo by propustit,
myšlenky špatné spěte,
po letech je čas odpustit.
Publikoval(a): Malce, 3.4.2014
Přečteno (209x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ohínek, koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti