Smrt
Smrt
spojka,plyn
rychle pustit
třeba zhyň
můžeš koukat z pekla
nebo z nebe
nevybíráš si ale ty
to oni tebe
podle toho
jaks konal
zařadí tě po tom,
co jsi skonal
....
přepudrujou modřiny
učešou vlasy
injekcí uklidní
posmrtné třasy
už ti čechraj polštář
sametově bílej
stejně se rozloží
v tý promoklý hlíně
Publikoval(a):
misafrusciante, 3.4.2014