Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Psaní

Psaní

Taren Básně » ?nezařazené?

Anotace: Říkají o mě, že jsem paličák.

Ať si píšu, co píšu
vím už, že to přepíšu.
Opravím a předělám
vím přec, že to udělám.

Napsání slov do řádku
není vždycky v pořádku.
Netrefím vždy slovosled
a není to naposled.

Proč, když ta tak neumím,
proč tu jenom nečumím.
Na slova už napsaná,
básníkem jenž od rána,
svojí můzou obletován
s úctou je vždy recitován.


Jeho slova pěstěná,
zlatým písmem tištěná,
na portálech leštěná,
v knihovnách jsou uctěná.

V krásných stáncích umění
pro bohaté stařeny.
Kam nevkročí noha lovce
stejně jako bezdomovce.

Pro ně já tu nyní píšu
i když vím, že nenapíšu,
vždycky správný slovosled.
Nevadí - hlavně, že ne naposled.
Publikoval(a): Taren, 3.4.2014
Přečteno (56x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti