Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Za svitu měsíce

Za svitu měsíce

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: ********

Noční klid a obloha plná hvězd.
Bereš mě za ruku a já nechám se vést,
do míst bez přetvářky,
kde je pohoda a žádné nářky.

Lehce mě líbáš na čelo a ústa.
Dál vede tě cestička schůdná,
laskáš ňadra a horkými polibky,
klesáš do břišní krajiny.

Šeptáš něžná slova a mě tají se dech.
Pln rozkoše a touhy nekončíš na stehnech,
vstupuješ do mého nitra dál a dál,
našeho vzrušení jsi král.

Pod baldachýnem noci,
přikryti svitem měsíce,
máš mě ve své moci,
pro lásku svítí hvězd tisíce.
Publikoval(a): Marci-Tami, 3.4.2014
Přečteno (294x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., koiška, děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti