Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska a milování

Láska a milování

Dexila Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Milovat a stále mít rád.

Láska a milování to je ten pocit,
že jsem se v nebi ocit.
Chci ji s tebou sdílet dál,
s tebou se cítím jako král.
Chci být tu s tebou napořád,
mám tě moc a moc rád.

Miluji tě z celého svého srdce. Tvůj:
Publikoval(a): Dexila, 3.4.2014
Přečteno (862x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 1.5.2024 23:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti