Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hvězdosvit

Hvězdosvit

Freequency Básně » o Lásce

Anotace: Jednou večer k nebi vzhlédnul,tvořil srdcem,než-li usnul..

Večer hlavu pokládám,
na polštář s nadějí,
že opět spatřím Tvou tvář,
když padám do snění.

Usínám s tou představou,
že obklopí mě zář,
fantazii se meze nekladou,
a podpoří mě snář.

Duší jsem už mimo tělo,
cítím v sobě zvláštní klid,
v mém Vesmíru není šero,
pouze lásky hvězdosvit.
Publikoval(a): Freequency, 3.4.2014
Přečteno (186x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Lipová, koiška, toomuch, Martin Havlíček, Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti