Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

A pak že láska nebolí..

A pak že láska nebolí..

E... Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Někdy potkáte člověka, který si to nezaslouží ale stejně ho milujete.

Pomalu tě ztrácím, i když jsem tě nikdy neměla.
Každý tvůj pohled mě zabíjí jako kat.
Nemáš v sobě to co jsem si vždycky myslela.
Podvědomě si tu bolest chci přivolat.

Ukrývám to v sobě samé.
Vlastně jsme oba lháři.
Každý v něčem jiném.
Jde to poznat na tvé tváři.

Při pohledu na polštář,
vím, že jsem to takhle chtěla.
Pročítám si snář
a doufám, že je to jen pocit těla.

Bolest kterou cítím,
není jen pocit vnitřní.
Do propasti se sama řítím.
Teď už vím, že jsem v tísni.
Publikoval(a): E..., 3.4.2014
Přečteno (268x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy Lan, pavpuk, Ellean

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 11:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti