Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V hlínu se obrátíme

V hlínu se obrátíme

Makaveli Básně » o Životě

Anotace: Existencionální?

Tak dlouho jsi živ, človíčku.
Je načase odejít.
Neboj, stále budeš přítomen Světu…
jen v podobě hlíny.
Publikoval(a): Makaveli, 2.4.2014
Přečteno (86x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti