Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Romantika

Romantika

Že tohle zboží je kvalitní, zlato,
toužil jsem ti dát najevo.
Proč jen já hlupák zapomněl na to,
že stačí ti i placebo.
Publikoval(a): Roland86, 2.4.2014
Přečteno (333x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 13:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti