Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Průměrná

Průměrná

Taren Básně » o Životě

Anotace: Průměrnost není tělesná vada a neb "zlatá střední cesta".

Průměrně jsem zrozen,
průměrně jsem živ.
Průměrnost přec není žádný div.
Průměrně mi stárnou kosti
od zrození k dospělosti.

Průměrně se hrbím v stáří,
když mi život dech vyráží.
Průměrně jsem osamocen,
průměrně i ohodnocen.

Za průměrný život pikám
s průměrností nevynikám.
Nevyčnívám z šedi celku,
průměrný jsem zvlášť i vcelku.
Publikoval(a): Taren, 1.4.2014
Přečteno (65x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, Formis, koiška, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 18:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti