Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Takový je život. Denně se musí s ním bojovat, někdy i prohrávat, výhra však i ty prohry zahladí.
2.4.2014 9:21 | děda včela
Email:
Heslo: