Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Novinářská

Novinářská

Taren Básně » o Lidech

Anotace: Nádsázka či realita, ne všichni jsou asi takoví ...ale..

Novinářská smetánka ,
to je pěkná sebranka.
Když s večer vrací domů,
chlastem páchnou na sto honů.

Podpatky když klapají,
bonmoty z nich padají.
Na plesech či na párty,
zbohatlíků i chátry.

Zuby cení na předsedu,
koalice nebo středu.
Vpravo, vlevo, vzad i v před,
všechno jedno když je hned.

Sólokapr večerníku,
úvodníček do denníku,
skandálek neb pohroma
u sousedů i doma.

Vždyť je jedno o čem ví se,
důležité je když skví se,
Pullicera vzácná cena ,
na mém stole vyleštěna.
Publikoval(a): Taren, 31.3.2014
Přečteno (47x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti