Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na hodině ve škole

Na hodině ve škole

Mankys Básně » ostatní ...

Anotace: Každý předmět to tak má...

Už to asi nevydržím
všechno tady štve mě
škola, kroužky, rodičové,
víkend jednou týdně.

Ve škole vždy nuda je
jen někdy se stane
supl na den vypasovat
na předměty zrádné.

V češtině se nedaří
v matice mám paniku
v dějepise vše se příčí
úkol píšu ve spěchu.

V angličtině
vždy tak bídně
na ruštině ještě víc
v tělocviku
chvátám slibně na antitalent postačím

V hudebce pak stánky zpívám
taky trochu při tom zívám
pak v zeměpisu Ameriku
dlouhou jako hadí štiku

Přírodopis plný kytek
pak už nemám kam bych utek
snad ve výtvarce najdu klid
tohle všechno zpomalit.
Publikoval(a): Mankys, 31.3.2014
Přečteno (188x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 04:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti