Koloběh lásky
Koloběh lásky
Prvotní hřích a hvězdy padají
Tráva se orosí, dýmá nám dech
Sedíme na skále, přesně tam na kraji
Zamčeni v dumavých, mlčivých hovorech
Vysoko nad zemí vane to svobodou
Tvé oči tajemstvím září
Paprskem lásky mé srdce probodnou
A vyjmou ho ze mne, na oltáři
Loučení, dešťové kapky
Kapky posledního citu
Jizvy v srdcích na památky
Vracejí mne do neolitu
Publikoval(a):
KatieP, 30.3.2014