Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Začátek a Konec

Začátek a Konec

Time Shark Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Co se narodilo musí zemřít

Zrození je zázrak , radost a oslavy
, smrt je smutek žal i pláč , to jsme vše poznali.

Jako nit , život šálu plete , avšak niť se nevine věčně.

Co se narodilo zemřít musí , tak to je a tak bylo.

Život svoje cesty plete jako kolovrátek , avšak doplést jednou musí.

Život končí i zhasíná jako lampa , je to ironie že život končí smrtí , aby se další mohli zrodit , konec je nový začátek nového příběhu , života.
Publikoval(a): Time Shark, 30.3.2014
Přečteno (372x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 09:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti