Naděje
Naděje
Tam daleko v černotě,
v té neprostupné temnotě,
hoří svíce naděje,
co kohokoli zahřeje.
Ona nikdy neshoří,
a i když se nic nedaří,
nezhasne a nezradí,
její oheň pořád bdí.
Stačí jenom věřit,
nepřestat se snažit,
naděje ti neumře,
neodejde, nezanevře.
Publikoval(a):
davidziak, 30.3.2014