Hrdina
Hrdina
Jak drobné mince lesklé
Jak rudé růže bez trnů
Tak vypadal můj sen
Vidouce v něm budoucnost
Do války jsem razila
A tam moje neschopnost
Má vojska krví zalila
Můj mrtvý cínový hrdino!
Tys za mě život položil
Já ani slzu jedinou
Pro tebe nemám
Teď tvoje tělo bez duše
Ten trup z měkkého cínu
Zakopu mezi moruše
A pohřbím i svou vinu
Publikoval(a):
KatieP, 29.3.2014