Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutnou tě neznám

Smutnou tě neznám

Sedmnáctka Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: O tom, se kterým se umím snad jenom smát

Smutnou tě neznám, vždycky se směješ
Prohlásil nad ránem zamyšleně
Jako by netušil, co se děje
Jasně, že netuší, došlo mi opožděně

Nezná mě bez úsměvu, který vždy přivábí
Jen tím, že si ke mně přisedne
Se svým hlasem z nakřáplého hedvábí
Co umí znít tak hezky nezbedně

A má v očích ďáblíky, ti mě pokouší
Den za dnem mě lákají hlouběji
Pár týdnů už mě rozum opouští
Ale bylo mi snad někdy krásněji?
Publikoval(a): Sedmnáctka, 29.3.2014
Přečteno (386x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, Formis

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 00:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti