Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milovat

Milovat

Henrikson Básně » o Lásce

Anotace: Ano, ráj existuje. A vždy kráčí po tvém boku.

Milovat - jak to slovo krásně zní,
ale lépe zní, když to není pouhé slovo,
když nemůžeš spát, když šílíš z ní,
mluvit nemůžeš - v puse máš olovo.

To se právě mi teď stalo
a je mi krásně na světě,
stačí přitom jen tak málo,
doufám, že už více nezbavím se tě.
Publikoval(a): Henrikson, 28.3.2014
Přečteno (371x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 14:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti