Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když v parku tiše sedím

Když v parku tiše sedím

anna.down Básně » o Lidech

Anotace: O dnešní mládeži a o jejich „starostech”.

Když v parku tiše sedím,
svoje vrstevníky vidím.
Flaška v ruce,
cigareta v puse.

Když v parku tiše sedím,
lecos občas uslyším.
Jak kdo s kým co dělal,
jak kdo kde jak vypadal.

Když v parku tiše sedím,
už si rady nevím.
Kamarády nemám,
nikoho nezajímám.

Když v parku tiše sedím,
nad svým „proviněním” přemýšlím.
Nejsem bohatá, hubená,
zkrátka ničím zajímavá.

Když v parku tiše sedím,
tak si uvědomím - já jim nerozumím.
Publikoval(a): anna.down, 28.3.2014
Přečteno (70x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 08:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti