Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přání

Přání

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Přání se mají plnit. Kolik z vás si již přálo?

Přeji si...
Být chycena v okamžiku snění,
jeho slova sladce znějí,
započít tu hru, co mezi námi poletuje,
co noc za nás obětuje..

Spoutaná nitkou v srdci smělém,
ochutnat z jeho rtů ve stavu bdělém,
otevřít dveře do neznáma,
toulat se v tmavých očích až do rána.

Usnout v záplavě touhy,
náš chtíč je neskutečně dlouhý,
poznat nádherné fantazie,
než je opar vzpomínek smyje.

Spatřit duhu v té šedi rozmazané,
nebýt v té realitě uplakané,
polibkem smlouvu stvrdit,
s Pánem noci se vzbudit.

Bez poznání není nic,
chci aby strčil do zámku klíč,
neví, co se tam skrývá,
možná jeho tajná víla...
Publikoval(a): Rose-H, 27.3.2014
Přečteno (276x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 14:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti