Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

takhle když přišel Nový rok

takhle když přišel Nový rok

gryzzli Básně » Roční období (jaro, léto, podzim, zima)

Anotace: Letopočet, věk a rychlost jak plyne čas.

Pokaždé když 365 dní upline
A věř že nikoho to nemine
Změní se náš letopočet a každý si k věku svému
zase jeden rok přičet

O rok starší každý bude a to nejen tady ale všude
Někteří jsou rádi za to
Jiní zase kašlou na to

Pro někoho je to radost
Někomu zas přináší to starost
Já však patřím mezi ty
Co zůstat stejný
chtěli by jsme navěky

Od znovu plynout budou Hodiny dny měsíce
Minut jsou to tisíce
Aby si zas každý přečet
Že je nový letopočet.
Publikoval(a): gryzzli, 27.3.2014
Přečteno (186x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 19:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti