Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sex v počestnosti

Sex v počestnosti

Elizabeth Thames Básně » o Sexu

Anotace: Společnost si zakládá na morálce a počestnosti, ve skutečnosti je to jen planá přetvářka.

Kdybych byla lesba
asi bych dle měřítek téhle společnosti klesla.
Kdybych byla děvka,
volali by na mě běhna nebo štětka.
Co je to za zpropadenou společnost,
raději půjdu a odpravím se na věčnost,
než pokorně stát a přihlouple se usmívat.

Společnost, banda jedna ulízlá,
zhulená a sevřená, v mravní krajině uvízla.
Dobře, dobře, pravila vrchnost,
respektujte naše pravidla.
Navenek počestnost a pěkná fasáda,
za dveřmi zhůvěřilost a sexuální rošáda.
To jsou mi ale dobré mravy,
manželství,pěkná rodinka,
v pokojíčku porno a modrá via a taky gra ?
Publikoval(a): Elizabeth Thames, 24.3.2014
Přečteno (791x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, děda včela, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 12:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti