Stráž mysli
Stráž mysli
Anotace: první pokus o básnění, vyložte si to jak jen je libo!:)
Cítíš, jak tě vábí?
Jen si přičichni,
je k neodolání.
Utečeme..
Daleko od reality.
Všechny tvoje starosti,
které v hlavě máš
bez milosti vyhostí
-tvá nová mysli stráž
...
Všechno špatný je teď pryč,
ke štěstí jsem našla klíč.
Publikoval(a):
misafrusciante, 23.3.2014