Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mnohem divnější podivnosti jsou vztahy lidí- svět se postí...:-( Je to dost smutné, ale pravdivé.
22.3.2014 19:32 | Kytka62
Email:
Heslo: