Svoboda
Svoboda
Anotace: To je ta svoboda...
Stále jsem klamán kulatou krychlí
dívám se na sebe - personu cizí
nemohu utéci - jsem totiž svobodný
nejsou zde zdi - nejsou zde okovy.
To je ta svoboda - to je ten dar
vznášet se v prostoru - nekonec, zmar
nevím si rady - nevím, jsem sám
světy jsou bez hranic a já se rozpadám.
Publikoval(a):
Averzus, 22.3.2014