Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Má zlatovlasá

Má zlatovlasá

Spatřit tě bych chtěl už tolik dní,
na tvoje tváře spočinout dlaní .
Polibkem vítat tu andělskou tvář,
tvého úsměvu pocítit zář.
Boky tvé sevřít v náručí,
ztratit se v zelené záři očí.
Do vlasů zabořit své líce znavené,
té vůně omámen laskat tě na bedrech.
Do ouška sladkého zašeptat tajemství,
že na světě není bytosti krásnější.
Publikoval(a): marek_a_marek, 22.3.2014
Přečteno (470x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 8.5.2024 15:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti