Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdce na třetí

Srdce na třetí

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Je to bláhovost, je to sen... Přesto, ať se dál pohybujeme mezi sny....

Srdce mi krvácí,
Štěstěna se ode mne odvrací,
v jeho snu jsem uvězněna,
touhou poblouzněna.

Vrývá se do mě jeho chuť,
srdce mi bortí suť,
je tak výjimečné se ho dotknout,
horký pot polknout.

Pohádky mají dobré konce,
dvě srdce na rozkvetlé louce,
směje se v záři noci,
jsem lapena v jeho moci.
Publikoval(a): Rose-H, 21.3.2014
Přečteno (264x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 14:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti