Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Amen

Amen

vanovaso Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: vše odešlo s tebou ...

A kruh se uzavřel
jen pro tebe
pro mě je to stále cesta
kterou již nikdy nedojdu
nepokořená hora
nedočtená kniha
nedozpívaná píseň

pro mě je to stále bolest
a na prsou tíseň
a perly jež padají k zemi i k nebi
kde se tvá hvězda mihotá

ztratili jsme se těsně ve chvíli
kdy jsme se znova nalézali
a stačilo tak málo
a přitom hodně
jak tenká je nit mezi životem a smrtí
nic nám nescházelo
a stejně vše odešlo s tebou

ve chvíli kdy jsme doufali
v sílu lásky
je to taky to jediné co zůstalo
není to vidět
ani cítit
ale je
v našich srdcích
v mém a v srdci tvého syna navěky
amen
Publikoval(a): vanovaso, 19.3.2014
Přečteno (320x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti