Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bloudím svými sny!

Bloudím svými sny!

MájkaPaštika Básně » o Lásce

Anotace: Láska je to nejkrásnější na světě, ale strach z toho že je to vše jen sen a my se probudíme je moc zlý!

Není to od poslední zprávy ani jediná minuta,
A mě to přijde jako kus mého života.
Lásko ty už spinkáš a já už také spát musím jít,
Mě se ale nechce zase do spánku odejít.
Myslím na tebe i ve snech prostě celou noc,
Tak moc bych si přála cítit jen tvou přítomnost.
Mám strach že až jednou začne nový den,
A já zjistím že jsi byl jen můj krásný sen!
Tak moc si chci nechat jen o tobě zdát,
Jen se nechci dozvědět že nejsi skutečný, nechci se toho bát.
Chci prožít s tebou tolik nádherných dnů,
Jako je na světě těch nejkrásněhších snů!
Napořád chci jen s tebou být,
Bez tebe bych neměla už sílu žít.

Lásko nikdy o tebe nechci přijít!
Publikoval(a): MájkaPaštika, 16.3.2014
Přečteno (330x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 14:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti