Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska - zákeřná?

Láska - zákeřná?

SearchingMyself Básně » o Lásce

Anotace: Již mnou zapomenutá báseň co se nerýmuje. Jednoduše sepsané, lehce chaotické, myšlenky ..

Chtěla sem milovat,
ale naučila sem se nesnášet ..
Miluji tě,
ale ty nemáš zájem ..

Každý den pláču,
myslím jen na tebe ..
Moje touha je pryč,
a nic už nejde ..

Tak chci zapomenout na lásku.
Laska vše jen zkazí.
Laska je pouhá hra,
v které vždy prohraješ,
nezáleží na tom co pro ní uděláš ..

V jednom okamžiku jsi šťastný vítěz,
ale za pár vteřin jsi už prohrál ..
Protože láska už není láskou,
ne tou, která bývala ..

Než se stačíš ohlédnout zmizla,
ale pouze u jednoho hráče,
protože ten druhý má poté zlomené srdce ..

A zlomené srdce se nikdy nevyléčí,
ať ho zalepíš anebo zašiješ.
Jednoho dne, ti ho znovu někdo zlomí ..

Nezáleží na tom kolik snahy zainvestuješ,
láska je neúprosná.
Přichází a odchází.
Láme srdce a zanechává pláč a smutek.

Přesto se musíš zapojit do hry,
jestli chceš anebo ne,
jednoho dne tě láska přinutí se zúčastnit,
protože láska patří k životu.

A nelze jí zabránit.
Je jako droga,
od které není úniku.
Droga lásky.

Ale když nahlédnu do tvých očí,
vidím pouze tmavou zář.
Ta láska co tam bývala,
je nyní pryč.

Už nepřijde,
uhasla, zapomenutá ..
Publikoval(a): SearchingMyself, 16.3.2014
Přečteno (167x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 14:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti