Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Náročná noc

Náročná noc

Rose-H Básně » o Sexu

Anotace: ..vše, co si jen přál...

Šepot ozývá se v jeho myšlenkách zvrhlých,
v jejích rtech vlhkých,
dech se zrychluje a šumí,
vše kolem horkostí duní

Pulsy se spojí,
neukojenou touhu zhojí,
slastná chvíle ovládá těla,
jeho chloubu v sobě měla

Potácejíc se oba nad propastí zrady,
hladil její vnady,
přirážel ve svém tempu,
kapičky rozkoše byly venku

Pohlédla do těch hlubokých očí,
do vod temných moří,
měsíční svit nabádal k poznání,
procházet se ve hvězdách, jak bohové pradávní
Publikoval(a): Rose-H, 16.3.2014
Přečteno (870x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 17:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti