Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poupátko lásky

Poupátko lásky

Henrikson Básně » o Lásce

Anotace: Zkrátka básnička o lásce - co dodat

Rozevřelo se poupátko naší lásky,
rozevřelo se a líbezně voní,
usmívá se na celičký svět.
Je tomu již dlouhých několik let,
co jsem byl takhle šťastný.
Každičkou noc myslím jen na ni,
hladit bych chtěl její vlásky hnědé,
dotýkat se její krásné ručky snědé
a prstem svým šimrat ji na dlani.
Každý den mám i v lednu prosluněný,
u srdce cosi teplého nyní hřeje mě
a tenký hlásek líbezně zpívá přejemně:
Už nejsi sám, lásku života právě jsi našel.
Publikoval(a): Henrikson, 15.3.2014
Přečteno (362x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, GAIA77

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 14:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti