Lehké děvy
Lehké děvy
Anotace: Špetka lehkého sexu ještě nikomu neublížila...
Lehké děvy, lehké děvy,
mají akce, mají slevy?
Povánoční, novoroční výprodeje?
Na D pěte či v Perlovce
pro panice nebo vdovce?
Těžko říci moji zlatí,
když je zima zboží tratí.
Klepe se a drkotá
ta tam je pryč nahota.
Prezentace nevychází,
zákazník se nenachází.
Je potřeba inovace
zmizet s placu na matrace.
V teple klubů, chrámu chásky,
vystavují kněžky lásky,
své zadečky na odiv.
Ve výkladní skříni víku,
pro zmrzlíky na chodníku.
Publikoval(a):
Taren, 14.3.2014