Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Já Tobě, Ty mně, My oba...

Já Tobě, Ty mně, My oba...

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Bez anotace, láska, její cit - na to jsou slova někdy tak krátká... :O*

Já Tobě…

SMS Tvá tiše mně šeptá,
že mé srdce Tvého,
že nemusí,
ať na lásku se neptá…


Ty mně…

… miluji Tě stále, ….uško.

Když jdu spát,
někdy mám strach,
že Tě ztratím
a…
… náš vztah se rozvíří,
jako prach.


My oba…

Někdy lidé jsou zlí,
když lásku nám závidí,
ví však, jaké to je… milovat,
ale v tu chvíli, oni to nevidí…
… pouze zášť, zloba a ubližovat
jejich tělo, duši i mysl začne ovládat.

“Jednou to musí a pochopí…uško, moje.“


Copyright © 2014 NikitaNikaT. & Miláček (…šík)
Publikoval(a): NikitaNikaT., 13.3.2014
Přečteno (361x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 14:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti