Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Věřím na lásku.

Věřím na lásku.

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: Láska, ač se to nezdá i po nezdarech a kotrmelcích života pořád žije :-)

Věřím a doufám, že je štěstí,
však láska i muka přináší.
Pak zdá se nám, že jsme na rozcestí,
víme, co nevěra přináší.

Zas z nabídky života jsme kus ukousli,
nezhořkl nám, jak by se zdálo.
Najednou nás znova vše okouzlí.
Dostali jsme vše? Dostali jsme málo!

Cesty hříšné vedou nás do ráje,
postaví nás spolu na pranýř.
Už to dřevo pro nás zraje,
bez soudu rozsudek je napsaný.
Publikoval(a): Marci-Tami, 13.3.2014
Přečteno (328x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Linzerka, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 14:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti