Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vím, že mě miluješ...

Vím, že mě miluješ...

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: Posílám sms zpět, číslem jsem si jistá... :o) Báseň slovy zcela jednoduchá, pocitem však hluboká.

SMS vehnala úsměv do mé tváře,
a květina gerbera…
…v barvě sluneční zapadající záře
hřála u srdce víc… než kdy jindy.

Slova Tvá, co můj mobil ukrývá,
stydí se i měsíc…
… když na své jasné hvězdy se zadívá,
však lásku dál… nám oběma přeje.

Tak uchopme ji silou
a pojďme dalšími kroky vpřed.

Vím, že mě miluješ…


Copyright © 2014 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 11.3.2014
Přečteno (335x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, koiška, Linzerka, Květka Š., LadyLoba Romana, GAIA77

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 14:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti