Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život

Život

mys Básně » o Životě

Anotace: Jen tak

Žít život jako z pohádky,
netrápit se,
nemyslet na hádky,
žít život jako ve snu,
bavit se,
nezažít nudu.

Mýt bohactví,
dům jako hrad,
to se snad může jen v té pohádce stát.

Někdo možná takový život má,
řekneš si to se teda dobře má.

Nakonec po dlouhém přemýšlení,
příjdeš na to,že i obyčejný život bývá fajn,
důležité je být zdraví mýt práci ,
rodinu a přátelé,
se kterými je i s tím málem hodně vesele.

To málo je mnohdy moc.
Bohactví nám zdraví nenahradí,
důležitá je víra,
vůle chtít a dá se toho zvládnout dost.
To co mnohdy zvládne obyčejný člověk,
vypadá často jako zázrak.
Publikoval(a): mys, 11.3.2014
Přečteno (237x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 21:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti