Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Budoucnost neexistuje

Budoucnost neexistuje

Carpe diem
cesta vpřed.
Jen jednou žijem
zemřem hned.
Věřit v naději
je tak bláhové.
,,Ozve se později"
radí hadové.
Publikoval(a): eurius, 11.3.2014
Přečteno (68x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Formis

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti