Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ve hvězdách

Ve hvězdách

miraku Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Byla tam jedna hvězda beze jména, ale po včerejšku už ho má...

Je chladná noc,
dívám se na nebe,
hvězd září tam spousta,prostě moc
a jedna z nich svítí tam na Tebe.

V blikavem třpytu jejího světla,
vidím Tvou tvář krásnou,
v hlavě mi vzkvétá jediná věta,
v hlavě mám myšlenku jasnou.

Lásko jsi moje štěstí,
z kterého točí se mi hlava.
Jsi má budoucnost příští,
jsi to co životu mému smysl dává...
Publikoval(a): miraku, 9.3.2014
Přečteno (763x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Sobi7, děda včela, GAIA77

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 21:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti