EXPERIMNT S CITY.
EXPERIMNT S CITY.
Anotace: Experiment s city,všechny jsme za něj bity.Přesto nemyslím,že v mužích vázne svědomí.
,,...není mi líto že život mě zranil
a pocit bezcennosti se tak vrátil...
je nemožné abys to jaksi zvrátil
Náhlé ticho a křik
přijít o život byl mžik
Jsem stojící v koutě
jako královo páže
dolévám číši jak můj pán mi káže
Zlomené hroty bolesti
jak nevázaná hra marnosti
jsem unavené maso z řezníkova pultu bez kosti
Ty v bezpečném objetí cizí ženy
chápu,že i její paže budou unaveny
ted´ rozkvetlá je kytička
a před tebou běhá bez trička
Před každým odchodem jsem ostříž
co na čisté košile ti dohlíží
zachrání se ten
co uteče před pohromou potíží...,,
Publikoval(a):
Lavander, 8.3.2014