Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Každá doba má své pro a proti, tomu věř. Mám své zkušenosti. Nutno však uznat, že tehdá byl větší pořádek, kázeň, jistota v práci, služby a snad i obyčejná poctivost navzájem mezi sebou.
8.3.2014 11:28 | děda včela