Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bezvěrec

Bezvěrec

davidziak Básně » o Lidech

Anotace: Neni to o mě :D

Já sám sebe nemam rád,
nebudem si spolu hrát.
Nenávidim totiž tebe,
stejně mě nezvou do nebe.

V pekle pro mě místo maj,
každej hřích mi sežrat daj.
Škoda jen že nemam víru,
z podzemí však cejtim síru.

Codex gigas, Korán, nebo Bibli,
nečet sem to ani chvíli.
Mě číst totiž nebaví,
film mě vždycky zabaví.

Nazývej mě bezvěrec,
ale nechoď mi na koberec.
A nekecej mi do života,
bo dostaneš do kokota.
Publikoval(a): davidziak, 7.3.2014
Přečteno (76x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, Hvězdář

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti