Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ten poslední

Ten poslední

BeAGentleman Básně » o Lásce

Anotace: Záleží na nás, ve které frontě a jak dlouho chceme stát. Na dotyčné osobě pak záleží, kam nás chce posunout.

Tohle jsou jen věty,
co se změní v prach,
nespojí naše světy,
jako v mých představách,

pro mě těžká chvíle,
jak mi všechno líčíš,
je to jako dříve,
strašně mě tím ničíš,

dáváš mi jen naději,
abych se snažil dál,
může se stát později,
že to nakonec vzdám,

nebudu tu věčně,
jen se rozhlédni,
i když to zní směšně,
jsem ten poslední.
Publikoval(a): BeAGentleman, 6.3.2014
Přečteno (169x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: miraku, Formis, Malce, GAIA77

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 14:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti