Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
jo ta basen to perfektne vyjadruje :) dobre napsana ;)
6.3.2014 21:38 | Sobi7
Každý by měl v životě něčeho dosáhnout,na co by mohl být hrdý. Je jenom na každým, jak se s tím popere, či jak k tomu dojde. Já sem věřím na dobré cestě, i když začátek byl poměrně bolestivý.
6.3.2014 16:11 | stix
Ten začátek mi připadá jak vystřižený z mého života :) Nejednou člověk zažije takový chvíle když chce dokázat něco víc nebo v mém případě když jsem se nesmyslně honil za respektem :)
6.3.2014 3:42 | Sobi7