Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Brouzdám se v myšlenkách

Brouzdám se v myšlenkách

Marci-Tami Básně » ?nezařazené?

Anotace: ************

Klikatou stužkou krve,
posílám pozdrav do dáli.
Tam k hradu srdce
i k duši v podhradí.

Vidět za horizont,
poznat budoucnost.
Zahnat pomluvu lživou,
nepotkat osobu chtivou.

Nevnímat podbízivé otázky,
do řeky házet oblázky.
Neslyšet drbny povídat,
raději vesele si zazpívat.

Radost je moje brnění,
láska je srdce vábení,
Polibek je duši vzpruhou,
objetí je tělu duhou.

Veselá mysl je můj hrad,
smích odrazí nepřátel vpád.
Laskavé doteky jsou mastí,
milování je pro nás slatí.
Publikoval(a): Marci-Tami, 5.3.2014
Přečteno (102x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Malce, Kytka62, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti