Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jen tvou

Jen tvou

Utíkám přes most
a pálím ho,
nevadí ti to,
sám jsi plamen
a bylo by to i
nádherné,
kdybys měl srdce
a ne kámen.

Jsem tvou.

Utíkám za les
a volám do něj.
Odpovídáš mi
ozvěnou,
byl jsi mým hlasem
v moři ticha,
byl jsi můj anděl
za stěnou…

Jsem tvou.

Utíkám k vodě.
Utopím se,
nevadí ti to,
sám jsi mnou.
Tisíckrát spálils‘
moje srdce,
zatímco to tvé
hoří tmou

jen tvou…
Publikoval(a): Poutníček, 2.3.2014
Přečteno (306x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Marci-Tami, Formis, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 15:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti