Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Od začátku do smrti

Od začátku do smrti

ENý Básně » o Lásce

Anotace: Jak to začlo, tak to taky skončilo...

Stačil jediný pohled
a vše šlo stranou
nabrali jsme ohled
zazdili realitu tvrdou

názory jiných nevnímali
nemožné se stalo možným
v jiném světě spolu žili
jednotné číslo stalo se množným

normální život úplně ztratili
ale byla to jen iluze
teď jsme tvrdě za vše zaplatili
málem dolétli jsme k obloze

jedna duše a dvě těla
z lásky zbyly jen domy
tak daleko zajít jsem neměla
spletli jsme si pojmy

jediný pár celého světa
šílenost vystřídala lásku
když dozněla poslední věta
srdce až v krku

slíbili jsme si navždy
ale brzo se probudili
přesto jsme stále nejlepšími kamarády
kteří nikdy úplně nezapomněli...
Publikoval(a): ENý, 2.3.2014
Přečteno (170x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 15:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti