Kompliment
Kompliment
Anotace: Já vážně neumím přijímat komplimenty
Dneska mi řekl "Vždyť jsi krásná"
rozcuchaný u snídaně
poměrně zčistajasna
jen tak mimochodem a nečekaně.
Jenže já nemám krásu v žilách
a komplimenty dostávám jen vzácně
ze rtů jsem tudíž vyloudila
jen cynické "No jasně..."
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 28.2.2014